Klantbeoordelingen

Wat klanten over ons vertellen.

Ervaringen Metech Sweepers & Scrubbers

Klanttevredenheid heeft onze hoogste prioriteit. Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Metech te delen op het onafhankelijke klantbeoordelingen platform Feedback Company. Want wie kan Metech beter beoordelen dan haar eigen klanten? Iedere dag werken we hard aan het verbeteren van onze veeg- en schrobmachines en service. En dat werpt zijn vruchten af! Niet voor niets waarderen onze klanten ons met een 9,3.

Benieuwd hoe onze klanten Metech machines ervaren? Lees dan onderstaande ervaringen.

 

   10 / 10
Bjorn Berkers
Create! BV

Goede service, erg goede kwaliteit product en goed advies.

   10 / 10
Wienese Klimmaterialen

We zochten een veegmachine voor ons magazijn, na een bezoek van de site lieten we een bericht achter en werden we de volgende dag meteen gebeld voor advies op locatie. Kregen een mooi voorstel met een demo en hebben meteen de machine gekocht.

   10 / 10
Anoniem

Uitstekend advies en demo, vervolgens snelle levering conform afspraak. Wij zijn nog steeds erg tevreden over de machine en zijn enorme prestaties.

   8 / 10
GLS 's-Hertogenbosch

Na overleg is er een prima maatwerk voorstel gekomen. In de praktijk functioneert de machine perfect.

   9 / 10
Magneto Special Anodes Schiedam

Na overleg is er een prima voorstel gekomen voor een juiste machine. In de praktijk functioneert de machine perfect en resultaat duidelijk zichtbaar.

metech kees wisse

GEÏNTERESSEERD?

De aanschaf van een schrobmachine en veegmachine is een investering voor langere tijd. Het is daarom ook belangrijk dat u een goede keuze maakt. Onze adviseur staat voor u klaar en denkt graag met u mee!

Advies op locatie?

Plan een demonstratie en helpen je met het kiezen van de machine die perfect bij jou en het bedrijf past.

of download onze brochure