Veeg- of schrobmachine leasen?

Al vanaf 47 euro per maand.

Vul onderstaand formulier in en ontvang meer informatie over het leasen van een veeg- of schrobmachine die past bij jouw wensen.

Beoordeeld met een 9.4

De beste service in heel Nederland.

De beste prijzen

Bij Metech betaalt u nooit teveel.

Beoordeeld met een 9.4

Onze klanten zijn uiterst tevreden!

Binnen 24 uur op locatie

Een storing? Wij zijn altijd binnen 24 uur op locatie!

Gratis demonstratie

Eerst zien, dan geloven. Wij komen graag onze machines testen op uw vloer.

Veeg- of schrobmachine leasen

Je kunt veegmachines en schrobmachines bij Metech kopen of leasen. Je hebt keuze uit ons ruime assortiment. Benieuwd wat bij jouw bedrijf past?

Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw machine te kopen via een lease plan. Het voordeel hiervan is dat u niet gelijk een grote investering hoeft te doen. Ons doel is goede machines te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel. Uw gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld door onze financieringspartner.

Leasen

 Veel bedrijven maken gebruik van de leasemogelijkheden. van Metech. Dat heeft verschillende voordelen:

  • Je liquiditeit wordt behouden. Dat betekent dat je kapitaal beschermd is.
  • Geen hoge aanschafkosten. Je betaalt iedere maand een vast bedrag..
  • Meer flexibiliteit. Je kunt altijd je machine vernieuwen en de leaseovereenkomst uitbreiden.
  • Je kunt een machine al leasen vanaf € 3.000,-.
  • Kies zelf je looptijd, wel zo prettig. Al mogelijk van 1 tot 6 jaar. 

 

Wat is er voor jouw bedrijf mogelijk?

Bij ons heb je allerlei mogelijkheden om je vloer brandschoon te krijgen. Al onze machines zijn te kopen en te leasen. Niet helemaal zeker over welke keuze je moet maken? En welke voordelen voor jouw bedrijf van toepassing zijn? Wij adviseren je over de beste keus. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Advies, demonstratie of offerte?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over de leasemogelijkheden bij veegmachines en schrobmachines. Ook komen ze graag langs voor een demonstratie van deze industriële machines. Liever direct een scherpe offerte? Neem contact op met Metech via 0342 – 414 361 of [email protected] en je hebt binnen 24 uur een prijsvoorstel voor een Meijer of een ander merk.

Waarom Metech?

Een schone vloer werkt prettiger, is gezonder voor jouw werknemers en vormt een visitekaartje richting bezoekers. Kies daarom voor de veegmachines, schrobmachines en stofzuigers van Metech. Krachtige en degelijke machines die intensief reinigen. Maar wel eenvoudig te bedienen en comfortabel in gebruik zijn. Of het nu gaat om nieuwe reinigingsmachines of voordelige occasions.

Metech heeft een enorm assortiment veegmachines en schrobmachines, nieuw en gebruikt. Doordat wij meer dan 250 machines standaard op voorraad hebben kunnen wij supersnel leveren. Elke dag zetten wij ons in om de snelheid en kwaliteit te verhogen. Wij kunnen binnen 24 uur een monteur op locatie hebben. Neem contact op. Dan gaan we samen voor het schoonste resultaat!

Over metech

Onze machines maken al sinds 2004 duizenden vloeren brandschoon. Maar wie zijn wij? Wij zijn het team van Metech, een team wat gaat voor de meest schone vloer met de beste machines. Vanuit Barneveld bedienen we het hele land met nieuwe en gebruikte veegmachines en schrobmachines van de beste kwaliteit. Je kunt ze bij ons kopen, huren en leasen

Onderhoud door ervaren monteurs

Onze binnen- en buitendienstmonteurs hebben jarenlange ervaring met verschillende veeg- en schrobmachines. Uw machine toe aan onderhoud? Binnen 24 uur staan we op de stoep!

We zochten een veegmachine voor ons magazijn, na een bezoek van de site lieten we een bericht achter en werden we de volgende dag meteen gebeld voor advies op locatie. Kregen een mooi voorstel met een demo en hebben meteen de machine gekocht.

Wienese Klimmaterialen

Goede service, erg goede kwaliteit product en goed advies.

Create! BV

Na overleg is er een prima maatwerk voorstel gekomen. In de praktijk functioneert de machine perfect.

GLS 's-Hertogenbosch

Na overleg is er een prima voorstel gekomen voor een juiste machine. In de praktijk functioneert de machine perfect en resultaat duidelijk zichtbaar.

Magneto Special Anodes Schiedam