Over metech

Metech is meer dan een professionele reinigingsmachine.

Alles voor brandschone vloeren

Onze machines maken al sinds 2004 duizenden vloeren brandschoon. Maar wie zijn wij? Wij zijn het team van Metech, een team wat gaat voor de meest schone vloer met de beste machines. Vanuit Barneveld bedienen we het hele land met nieuwe en gebruikte veegmachines en schrobmachines van de beste kwaliteit. Je kunt ze bij ons kopen, huren en leasen. Problemen? We zorgen ook voor service en onderhoud. Omdat we zeggen dat iedere vloer brandschoon hoort te zijn, leveren we ook bouwstofzuigers en reinigingsmiddelen voor jouw schrobmachine.

Handelsbedrijf Metech is opgericht door Job Meijer. We begonnen breed, maar zijn inmiddels sterk gespecialiseerd in reinigingsmachines. Zoals je onder ons logo ziet: sweepers & scrubbers. Geen zorgen: we hebben niet alleen verstand van techniek. We leveren, geven advies en bedienen onze klanten met de best denkbare service op alle merken veegmachines en schrobmachines. We garanderen altijd:

  • Snelheid: Zo snel mogelijk een offerte of een monteur op locatie.
  • Kwaliteit: Hoogwaardige machines van diverse merken.
  • Voorraad: Meer dan 150 nieuwe én gebruikte machines op voorraad in onze showroom!

Meijer veegmachine en schrobmachine

Het grootste bewijs van onze expertise? Als we het zelf mogen zeggen, is dat onze eigen Meijer machinelijn. Daarin vind je topkwaliteit veegmachines en schrobmachines. In 2014 introduceerden we het eerste model, maar vandaag de dag staan ze nog steeds bekend om hun eenvoudige bediening en lage kosten. Wat een Meijer veegmachine of schrobmachine doet? Hij combineert het beste van alle veeg- en schrobwerelden in één machine.

Wil je meer weten? Bijvoorbeeld over onze eigen veegmachines of schrobmachines? Een demo op jouw vloer? Neem dan contact met ons op.

Ons team

Job Meijer

Job Meijer

Directeur

Kees Wisse

Kees Wisse

Sales manager

Gerco van der Meyde

Gerco van der Meyde

Hoofd technische dienst

Roy Brouwer

Roy Brouwer

Marketing manager

Johanneke van der Wekken

Johanneke van der Wekken

Administratie en onderdelen

Bart van den Berg

Bart van den Berg

Monteur buitendienst

Paco Bregman

Paco Bregman

Monteur buitendienst

Gerard van de Kamp

Gerard van de Kamp

Monteur buitendienst

Marcel Visser

Marcel Visser

Monteur binnendienst

Jonathan Legemaat

Jonathan Legemaat

Monteur binnendienst

metech kees wisse

GEÏNTERESSEERD?

De aanschaf van een schrobmachine en veegmachine is een investering voor langere tijd. Het is daarom ook belangrijk dat u een goede keuze maakt. Onze adviseur staat voor u klaar en denkt graag met u mee!

Advies op locatie?

Plan een demonstratie en helpen je met het kiezen van de machine die perfect bij jou en het bedrijf past.

of download onze brochure