Prijzen

Wat kost een veegmachine en wat kost een schrobmachine?

Wat kost een veegmachine of schrobmachine?

De prijs van een professionele reinigingsmachine kan enorm verschillen. De beste machine hoeft niet de duurste te zijn. Ga je een veegmachine of schrobmachine kopen, dan moet je rekening houden met nog wat bijkomende kosten. Prijzen weten van onze machines? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met u op.

De volgende kosten kun je rekenen voor een professionele reinigingmachine bij Metech:

  • De aanschafprijs
  • Onderhoud

De aanschafprijs

De aanschafprijs van een professionele veegmachine of schrobmachine verschilt enorm en is afhankelijk van veel factoren. Kies je bijvoorbeeld voor een machine waar je zelf achter loopt of een zit-machine? En hoeveel vierkante meter vloer wil je per uur kunnen reinigen? We hebben een aantal punten voor je op een rijtje gezet, die de prijs van een professionele reinigingsmachine beïnvloeden:

  • Het merk;
  • Verkoop bij een dealer of direct bij de fabrikant;
  • Achterlopend of zittend;
  • Grootte van de accu;
  • Kwaliteit van materialen.

Al deze factoren kunnen van invloed zijn op de prijs van een veegmachine of schrobmachine.

Het onderhoud

Een professionele reinigingsmachine heeft onderhoud nodig en daar moet je rekening mee houden als je besluit een veegmachine of schrobmachine te kopen. Uiteraard is het goed om je machine regelmatig een onderhoudsbeurt te laten geven. Want er is niets zo vervelend als een machine hebben die het niet naar behoren doet. Onze eigen Meijer veeg- en schrobmachines zijn erg onderhoudsvriendelijk. Daarom bespaart u jaarlijks veel geld op onderhoudskosten wanneer u kiest voor een Meijer veegmachine of schrobmachine.

Wil je zeker weten dat jouw machine altijd zijn onderhoudsbeurt krijgt? Bij Metech heb je een onderhoudscontract vanaf €295,- per jaar.

Meijer machines, a-kwaliteit voor de beste prijs!

Om de kwaliteit van onze professionele reinigingmachines te waarborgen hebben wij onze eigen Meijer machines op de markt gebracht. Wij assembleren onze reinigingsmachines zelf. Hierbij maken wij enkel gebruik van A-merk materialen.

metech kees wisse

GEÏNTERESSEERD?

De aanschaf van een schrobmachine en veegmachine is een investering voor langere tijd. Het is daarom ook belangrijk dat u een goede keuze maakt. Onze adviseur staat voor u klaar en denkt graag met u mee!

Advies op locatie?

Plan een demonstratie en helpen je met het kiezen van de machine die perfect bij jou en het bedrijf past.

of download onze brochure