Referenties

De Bron B.V.

De ervaringen met de veegmachine VR1450 zijn positief. Werner van den Brandhof, mede-eigenaar van de Bron BV: “Het is een makkelijk bestuurbare en robuuste veegmachine. De machine zit robuust in elkaar, er gaat niet gauw iets kapot waardoor we er veel plezier van hebben.” 

Lees het hele verhaal >

Partspoint Group

Joran vervolgt: “De machine is makkelijk in gebruik. Na een korte uitleg kan iedereen ermee werken, omdat de machine een korte draaicirkel heeft. De veegmachine van Metech is echt onmisbaar in ons magazijn.”

Lees het hele verhaal >

S.C. van Ravenswaaij B.V.

“Omdat we met levensmiddelen werken, is hygiëne heel belangrijk voor ons. De gladde betonnen vloer in ons magazijn moet wekelijks brandschoon zijn. We stelden daarom hoge eisen aan onze nieuwe schrobmachine. En aan die eisen voldoet de schrobmachine van Metech.”

Lees het hele verhaal >

Sanders Recycling

Tiny kwam bij Metech uit, omdat hij dagelijks langs de showroom rijdt in Barneveld: “De veeg- en schrobmachines stonden er mooi bij.” De V70-veegmachine gebruikt Sanders recycling om de werkplaats te vegen. 

Lees het hele verhaal >

Remmerden Spuiterij

Remmerden spuiterij is specialist in het spuiten van rijdend materieel zoals trailers, tankwagens en trucks. Het bedrijf koos onlangs voor een veegmachine van Metech,  de VR950. Remmerden spuiterij gebruikt de veegmachine om hun bedrijfshal schoon te houden. 

Lees het hele verhaal >

DO-IT

“We hebben brede paden. Om die reden moesten we vaak heen en weer met de machine. Met de veegmachine van Metech is dit niet meer nodig, omdat er twee borstels op zitten. De veegmachine kan hierdoor breed vegen.

Lees het hele verhaal >

Recreatiepark de Boshoek

Over de service van Metech is Manon erg tevreden: “Al vrij snel na aanschaf stak er een slangetje uit één van de schrobmachines. Na één belletje, stond Metech op de stoep om het slangetje te vervangen. Prima service!” 

Lees het hele verhaal >

HANOS

Frits Gerritsma van Hanos Amsterdam is erg enthousiast over de schrobmachines van Metech: “De machines zijn mooi compact, energiezuinig en ergonomisch verantwoord. Ook hebben de schrobmachines hele goede borstels.”

Lees het hele verhaal >

Pon Dealer

“Na iedere klus, schrobben we de werkplaatsvloer even. We zijn erg tevreden met de schrobmachine van Metech. De machine werkt eenvoudig en maakt prima schoon! Ook vinden we het prettig dat de machine geen onnodige functies en knoppen heeft. De kans dat de machine defect raakt is hierdoor kleiner.”

Lees het hele verhaal >

metech kees wisse

GEÏNTERESSEERD?

De aanschaf van een schrobmachine en veegmachine is een investering voor langere tijd. Het is daarom ook belangrijk dat u een goede keuze maakt. Onze adviseur staat voor u klaar en denkt graag met u mee!

Advies op locatie?

Plan een demonstratie en helpen je met het kiezen van de machine die perfect bij jou en het bedrijf past.

of download onze brochure