Hanos

Interview met Frits Gerritsma

Horeca groothandel Hanos in Amsterdam gebruikt drie schrobmachines van Metech (S520, S650, SR1200). De aanschaf van de schrobmachines is via het hoofdkantoor van Hanos verlopen. Frits Gerritsma van Hanos Amsterdam is erg enthousiast over de schrobmachines van Metech: “De machines zijn mooi compact, energiezuinig en ergonomisch verantwoord. Ook hebben de schrobmachines hele goede borstels.”

De schrobmachines zijn door Metech precies goed afgesteld op de gangpaden van Hanos. Ze hebben de juiste afstand tot de stellingen: “Voordat de machines werden geleverd, kwam Metech een kijkje bij ons nemen. Hierdoor kregen zij een goed beeld van de inrichting van ons bedrijf. Op basis van deze inzichten, heeft Metech de schrobmachines afgesteld. Ik vind dat heel prettig.”

Frits is enthousiast over de kwaliteit van de schrobmachines. Ook over de service van Metech is hij te spreken: “De service van Metech is uitstekend. Ze staan meteen voor je klaar als er iets is. Meestal komen ze dezelfde dag nog om de schrobmachine te repareren.”

metech kees wisse

GE√ŹNTERESSEERD?

De aanschaf van een schrobmachine en veegmachine is een investering voor langere tijd. Het is daarom ook belangrijk dat u een goede keuze maakt. Onze adviseur staat voor u klaar en denkt graag met u mee!

Advies op locatie?

Plan een demonstratie en helpen je met het kiezen van de machine die perfect bij jou en het bedrijf past.

of download onze brochure