Partspoint Group

Interview met Joran Lise

PartsPoint Group is actief in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en -accessoires. Sinds kort gebruiken ze een veegmachine van Metech, de VR1300, om het distributiecentrum in Ede schoon te houden. PartsPoint Group was al langer klant bij Metech.

Nadat PartsPoint Group uitgebreid de tijd had genomen om enkele veegmachines met elkaar te vergelijken en te testen, sprong de veegmachine VR1300 van Metech eruit. Joran Lise van PartsPoint Group: “ Het is een compacte en robuust aanvoelende veegmachine met twee zijborstels die naar buiten uitklappen. Door de dubbele borstels komt het vuil niet naast de machine terecht, maar wordt het vuil direct opgezogen. De besturing van de machine is licht, de opvangbak is eenvoudig te legen en de machine gooit weinig tot geen stof op tijdens het vegen.”

Joran vervolgt: “De machine is makkelijk in gebruik. Na een korte uitleg kan iedereen ermee werken, omdat de machine een korte draaicirkel heeft. De veegmachine van Metech is echt onmisbaar in ons magazijn. Ook de service is snel en goed. Is er iets aan de hand? 1x keer bellen en Metech staat paraat!”

metech kees wisse

GEÏNTERESSEERD?

De aanschaf van een schrobmachine en veegmachine is een investering voor langere tijd. Het is daarom ook belangrijk dat u een goede keuze maakt. Onze adviseur staat voor u klaar en denkt graag met u mee!

Advies op locatie?

Plan een demonstratie en helpen je met het kiezen van de machine die perfect bij jou en het bedrijf past.

of download onze brochure