Recreatiepark de Boshoek

Interview met Manon Horsting

Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen biedt alle faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie zoals restaurants, speeltuinen, animatie en een zwembad. Om het zwembad schoon te houden, heeft het park twee schrobmachines (350E, 350B) van Metech aangeschaft. Manon Horsting: “Wij rijden iedere dag langs de showroom van Metech in Barneveld en zagen de schrobmachines staan. Zo zijn we bij Metech uitgekomen.” 

Over de service van Metech is Manon erg tevreden: “Al vrij snel na aanschaf stak er een slangetje uit één van de schrobmachines. Na één belletje, stond Metech op de stoep om het slangetje te vervangen. Prima service!” 

Om de vloeren rondom het zwembad goed schoon te krijgen, moet de schrobmachine vaker over één stuk rijden. Manon hoopt dat dit nog aangepast kan worden, zodat één keer schrobben voldoende is. Ze denkt dat Metech dit wel kan oplossen: “Metech kan me hierin vast adviseren, misschien ligt het wel aan de borstels. Ik ga ze meteen bellen!”

metech kees wisse

GEÏNTERESSEERD?

De aanschaf van een schrobmachine en veegmachine is een investering voor langere tijd. Het is daarom ook belangrijk dat u een goede keuze maakt. Onze adviseur staat voor u klaar en denkt graag met u mee!

Advies op locatie?

Plan een demonstratie en helpen je met het kiezen van de machine die perfect bij jou en het bedrijf past.

of download onze brochure