S.C. van Ravenswaaij B.V.

Interview met Christiaan van Ravenswaaij

S.C. van Ravenswaaij B.V. is een groothandel in aardappelen, groente en fruit. Het distributiecentrum van ongeveer 14.000 m2 zit in Veenendaal. Het familiebedrijf bestaat al ruim 90 jaar. Christiaan van Ravenswaaij: “Omdat we met levensmiddelen werken, is hygiëne heel belangrijk voor ons. De gladde betonnen vloer in ons magazijn moet wekelijks brandschoon zijn. We stelden daarom hoge eisen aan onze nieuwe schrobmachine. En aan die eisen voldoet de schrobmachine van Metech.” 

Uiteindelijk koos Christiaan voor de schrobmachine SR1200 van Metech: “Na diverse tests kwam de schrobmachine van Metech als beste uit de bus.” Over de kwaliteit van de schrobmachine is Christiaan zeer tevreden: “Het eindresultaat is wat het zou moeten zijn. De gladde betonnen vloer is mooi schoon en het droogt mooi op.”

Metech weet dat S.C. van Ravenswaaij wekelijks moet presteren op de schoonmaak: “Stilstand van de schrobmachine is voor ons geen optie. Gelukkig komt het bijna nooit voor en als het voorkomt, komt Metech meteen in actie om de schrobmachine te fixen.”

metech kees wisse

GEÏNTERESSEERD?

De aanschaf van een schrobmachine en veegmachine is een investering voor langere tijd. Het is daarom ook belangrijk dat u een goede keuze maakt. Onze adviseur staat voor u klaar en denkt graag met u mee!

Advies op locatie?

Plan een demonstratie en helpen je met het kiezen van de machine die perfect bij jou en het bedrijf past.

of download onze brochure