Pssst… Niet doorvertellen

Ontvang de secret deal

Vul onderstaand formulier in en ontvang vandaag nog een secretdeal! Dit zijn scherpe prijzen die passen bij uw ingevulde gegevens. Dit kunnen nieuwe machines zijn, maar ook jong gebruikte occasions die we voordelig aan kunnen bieden!

Tot wel 30% korting!

Maak gebruik van de superdeal.

De beste prijzen

Bij Metech betaalt u nooit teveel.

Beoordeeld met een 9.4

Onze klanten zijn uiterst tevreden!

Binnen 24 uur op locatie

Een storing? Wij zijn altijd binnen 24 uur op locatie!

Gratis demonstratie

Eerst zien, dan geloven. Wij komen graag onze machines testen op uw vloer.

Over metech

Onze machines maken al sinds 2004 duizenden vloeren brandschoon. Maar wie zijn wij? Wij zijn het team van Metech, een team wat gaat voor de meest schone vloer met de beste machines. Vanuit Barneveld bedienen we het hele land met nieuwe en gebruikte veegmachines en schrobmachines van de beste kwaliteit. Je kunt ze bij ons kopen, huren en leasen

Onderhoud door ervaren monteurs

Onze binnen- en buitendienstmonteurs hebben jarenlange ervaring met verschillende veeg- en schrobmachines. Uw machine toe aan onderhoud? Binnen 24 uur staan we op de stoep!

We zochten een veegmachine voor ons magazijn, na een bezoek van de site lieten we een bericht achter en werden we de volgende dag meteen gebeld voor advies op locatie. Kregen een mooi voorstel met een demo en hebben meteen de machine gekocht.

Wienese Klimmaterialen

Goede service, erg goede kwaliteit product en goed advies.

Create! BV

Na overleg is er een prima maatwerk voorstel gekomen. In de praktijk functioneert de machine perfect.

GLS 's-Hertogenbosch

Na overleg is er een prima voorstel gekomen voor een juiste machine. In de praktijk functioneert de machine perfect en resultaat duidelijk zichtbaar.

Magneto Special Anodes Schiedam