Showroom

Ervaar de experience

Kom eens langs!

Onze showroom zit centraal in Nederland, aan De Landweer in Barneveld. Daar kun je al onze nieuwe en gebruikte machines bewonderen. Wij zorgen ervoor dat je zónder vragen en mét een goede machine terug naar je werk kunt.

Maak een afspraak in onze showroom

In onze showroom krijg je een goed overzicht van ons aanbod: veegmachines en schrobmachines. Ook hebben we heel veel gebruikte machines op voorraad. Reinigingsmiddelen en industriële zuigers maken onze service compleet. Ben je al nieuwsgierig? Tijd voor een bezoek aan onze showroom! Het is heel simpel: plan een afspraak, wij zorgen voor de koffie. Weet dat je welkom bent voor een vrijblijvende kennismaking. We ontwikkelen sinds 2014 ook eigen machines onder de merknaam Meijer. Ze zijn scherp geprijsd en de bediening is eenvoudig. Zo maken ze jouw vloer brandschoon!

Onze showroom niet op de route?

Ligt Barneveld niet helemaal op de route? Geen tijd om langs te komen? Dat lossen we heel simpel op: we komen gewoon bij jou langs. Tijdens een demo bij jou op locatie laten we je zien wat onze machines kunnen. Heb je nog aanvullende wensen? Dan komen we nog een keer terug! Ben je helemaal tevreden? Dan houd je de gekochte, gehuurde of geleasede machines meteen en kun je direct aan de slag!

metech kees wisse

GEÏNTERESSEERD?

De aanschaf van een schrobmachine en veegmachine is een investering voor langere tijd. Het is daarom ook belangrijk dat u een goede keuze maakt. Onze adviseur staat voor u klaar en denkt graag met u mee!

Advies op locatie?

Plan een demonstratie en helpen je met het kiezen van de machine die perfect bij jou en het bedrijf past.

of download onze brochure